Gotowałam świąteczny obiad z Marią Ożgą, szaloną księgową z...

    Gotowałam świąteczny obiad z Marią Ożgą, szaloną księgową z MasterChefa

    Magdalena Nowacka-Goik

    Dziennik Zachodni

    Dziennik Zachodni

    Gotowałam świąteczny obiad z Marią Ożgą, szaloną księgową z MasterChefa
    1/47
    przejdź do galerii

    ©Marzena Bugała

    Na Śląsku mamy mnóstwo dań, które powinny zagościć na stałe w menu restauracji - mówi Maria Ożga, zdobywczyni II miejsca w programie MasterChef. I wcale nie ma na myśli tylko rolady z kluskami śląskimi i modrej kapusty

    Czytaj także

      Komentarze

      Dodajesz komentarz jako: Gość

      Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

      Liczba znaków do wpisania:

      zaloguj się

      Najnowsze wiadomości

      Zobacz więcej

      Najczęściej czytane

      DZ poleca

      Wideo

      Gry On Line - Zagraj Reklama