W Wiśle rozdano laury za europejski edania

    W Wiśle rozdano laury za europejski edania

    JAK

    Dziennik Zachodni

    Dziennik Zachodni

    Rozstrzygnięto drugi konkurs Kuchnia Europejska, który odbył się w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Wiśle.
    Został zorganizowany z okazji 5. rocznicy wstąpienia Polski do Unii Europejskiej. Główną nagrodę w kategorii deser przyznano Dorocie Bryś z Wisły, a w potrawach mięsnych - Romanie Michalczyk z Cieszyna.

    Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

    Czytaj także

      Komentarze

      Dodajesz komentarz jako: Gość

      Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

      Liczba znaków do wpisania:

      zaloguj się

      Najnowsze wiadomości

      Zobacz więcej

      Najczęściej czytane

      DZ poleca

      Wideo

      Gry On Line - Zagraj Reklama