Kulinarne specjały atrakcjami turystycznymi - trwa...

    Kulinarne specjały atrakcjami turystycznymi - trwa konferencja w Częstochowie

    MT

    Dziennik Zachodni

    Dziennik Zachodni

    Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie organizuje dzisiaj Ogólnopolską Konferencję Naukową z cyklu TURYSTYKA - ŻYWIENIE - ŻYWNOŚĆ.
    W czasie konferencji przedstawiane są najnowsze dane dotyczące kulinarnych produktów regionalnych, które zyskują na znaczeniu jako atrakcje turystyczne. Specjaliści omawiają kuchnie regionalną Warmii i Mazur, woj. świętokrzyskiego, Pomorza i Kaszub, a nawet niewielkiej gminy Lelów.

    Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

    Czytaj także

      Komentarze

      Dodajesz komentarz jako: Gość

      Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

      Liczba znaków do wpisania:

      zaloguj się

      Najnowsze wiadomości

      Zobacz więcej

      Najczęściej czytane

      DZ poleca

      Wideo

      Gry On Line - Zagraj Reklama