Skoczów: Polsko-czeskie gotowanie zup

    Skoczów: Polsko-czeskie gotowanie zup

    JAK

    Dziennik Zachodni

    Dziennik Zachodni

    Dzisiaj odbędzie się trzecia część Transgranicznych Tradycji Kulinarnych. Tym razem tematem spotkania realizowanego przez gminę Skoczów i czeską Karvinę będą zupy.
    Projekt skierowany jest do osób, które lubią gotować i interesuje ich tematyka regionalnych smaków. W ramach warsztatów będzie można poznać przepisy kulinarne, skosztować dań obiadowych przygotowanych przez kucharzy z Beskidzkiego Klubu Kulinarnego oraz panie ze Stowarzyszenia Kół Gospodyń Wiejskich. Warsztaty rozpoczną się o godz. 18 w Miejskim Domu Kultury w Skoczowie.

    Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych” i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

    Czytaj także

      Komentarze

      Dodajesz komentarz jako: Gość

      Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

      Liczba znaków do wpisania:

      zaloguj się

      Najnowsze wiadomości

      Zobacz więcej

      Najczęściej czytane

      DZ poleca

      Wideo

      Gry On Line - Zagraj Reklama