Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler w bielskiej restauracji...

    Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler w bielskiej restauracji Italia: Czekamy z niecierpliwością

    JAK

    Dziennik Zachodni

    Aktualizacja:

    Dziennik Zachodni

    Casa di Fulvio Maria. Magda Gessler i jej Kuchenne Rewolucje w Bielsku-Białej [Ristorante Italia]
    1/2
    przejdź do galerii

    Casa di Fulvio Maria. Magda Gessler i jej Kuchenne Rewolucje w Bielsku-Białej [Ristorante Italia] ©FOT. Casa di Fulvio Maria w bielskich Komorowicach

    Jesteśmy zadowoleni z "Kuchennych rewolucji". Pani Magda dużo rzeczy nam podpowiedziała. To były cenne wskazówki. Teraz z niecierpliwością czekamy na emisję programu - mówi Maria Viola, właścicielka bielskiej restauracji Italia, gdzie dotarły "Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler. Emisja odcinka z udziałem bielskiej restauracji Italia już 12 kwietnia o godz. 18.00 na antenie TVN.
    ZOBACZ KONIECZNIE EFEKTY KUCHENNEJ REWOLUCJI W HERBACH:
    KUCHENNE REWOLOCJE W HERBACH NIEUDANE, ALE PIZERIA DZIAŁA NADAL


    Restauracja Italia to prawdziwa namiastka Włoch, znajdująca się na obrzeżach Bielska- Białej. W tym miejscu rządzi polsko-włoskie małżeństwo, Maria i Fulvio, których na kuchni wspomaga Tunezyjczyk Salvatore – prawdziwy ekspert we włoskich daniach. Jak piszą autorzy programu, było tu smacznie, ale też chaotycznie i bez pomysłu. Dlatego konieczna była pomoc jest Magdy Gessler.

    ZOBACZ TAKŻE:
    Kuchenne rewolucje Ruda Śląska: Magda Gessler i Bufet Rulandia [ZDJĘCIA, CENNIK, MENU]
    Kuchenne rewolucje: Gessler w Rudzie Śląskiej: niech pan k....pójdzie po rozum! [BUFET RULANDIA]


    - Przed przyjazdem ekipy telewizyjnej mieliśmy wielką tremę. Cała załoga była zestresowana, i kelner, i kucharz. Ale strach miał wielkie oczy. Pani Magda jest osobą znającą się na włoskiej kuchni. Współpraca była bardzo miła. Nie było spięć. Uznawaliśmy, że to, co słyszymy, to słuszne uwagi. Teraz z niecierpliwością czekamy na emisję programu. Dla nas to będzie niespodzianka, zobaczymy jak to wszystko zostanie pokazane - dodaje Maria Viola.

    W lokalu zmieniono bardzo wiele, od wystroju wnętrz, menu w karcie dań, po nazwę lokalu - restauracja w tej chwili nazywa się "Casa di Fulvio Maria".


    *Restauracja Kryształowa Katowice bez Magdy Gessler. Teraz Maria Ożga z MasterChef
    *Próbny sprawdzian szóstoklasistów 2014 ARKUSZE + KLUCZ ODPOWIEDZI
    *Prezenty na Komunię Św. Zastanów się i wybierz [TOP 10 PREZENTY KOMUNIJNE
    *Agnieszka Radwańska na turnieju tenisowym BNP PARIBAS KATOWICE OPEN
    *Tabliczka mnożenia do wydrukowania [WZORY TABLICZEK MNOŻENIA]

    Czytaj także

      Komentarze (14)

      Dodajesz komentarz jako: Gość

      Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

      Liczba znaków do wpisania:

      zaloguj się

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      do spageti italia

      onna (gość)

      Zgłoś naruszenie treści

      Ale bredzisz

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      szkoda słów

      czytelnik śródmieście (gość)

      Zgłoś naruszenie treści

      dlaczego w sląskich restauracjach nie podają krupnioka z cebulką i bułką lub krupnioka z smazaną cebulką kapustą bialą zasmazaną ziemiakami oraz wodzionka i sląski szałot oraz śląski kołocz z...rozwiń całość

      dlaczego w sląskich restauracjach nie podają krupnioka z cebulką i bułką lub krupnioka z smazaną cebulką kapustą bialą zasmazaną ziemiakami oraz wodzionka i sląski szałot oraz śląski kołocz z posypkom niech pani magda przeczyta ksiazkę kuchnia ślaska tam jest wiele fajnych przepisów kulinarnych zwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      drogo w restauracji

      czytelnik z cetrum katowic (gość)

      Zgłoś naruszenie treści

      dzis malo kto przychodzi do restauracji na obiad bo bardzo drogo i male porcje za teny ceny co restauracji kazdy sobie sam ugotuje taniej i z świezyych produktów bo w restauracji napewno dziennie...rozwiń całość

      dzis malo kto przychodzi do restauracji na obiad bo bardzo drogo i male porcje za teny ceny co restauracji kazdy sobie sam ugotuje taniej i z świezyych produktów bo w restauracji napewno dziennie nie gotują świeze dania tylko odmrazają pogrzewają w mikrofaloce zeby tylko sprzedac a to co się nie sprzeda napewno laduje w koszu na smiecizwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      szkoda słów

      czytelnik (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 1

      martwi mie zachwanie pani magdy gessler w kuchennych rewolucjach pani magdo trochę kultury godnosci szacunku dla innych osób zwłaszcza dla personelu restauracji ja wiem ze czasem w restauracji zle...rozwiń całość

      martwi mie zachwanie pani magdy gessler w kuchennych rewolucjach pani magdo trochę kultury godnosci szacunku dla innych osób zwłaszcza dla personelu restauracji ja wiem ze czasem w restauracji zle gotują zły wystroj lokalu/sali brud i kurz w kuchni ale trzeba grzecznie powiedziec ze potrawy nie szmaczne ze wystroj sali zly ze brudno zeby zrobili porządek a nie krzyczec na personel restauracji i rzucac talerzamizwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      Mega-obciach

      Miro (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 2 / 1

      Zrobić sobie zdjęcie z tą panią i wystawić w sieci to gorsze, niż z białym misiem i plastikową ciupagą na Krupówkach...

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      Wywalili tę kuchtę

      bielszczanin (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 2 / 2

      z kryształowej w Katowicach wyleją i z Bielska oby jak najprędzej z korzyścią dla mieszkańców


      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      jesteś głupi

      BB (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 1 / 4

      restauracja odżyła a Gessler przy okazji doceniła i rozreklamowała restauracje Bielska-Białej wypowiadając się o jednej z nich, że tak dobrą można znaleźć dopiero w Neapolu.
      Śląskie dziadostwo...rozwiń całość

      restauracja odżyła a Gessler przy okazji doceniła i rozreklamowała restauracje Bielska-Białej wypowiadając się o jednej z nich, że tak dobrą można znaleźć dopiero w Neapolu.
      Śląskie dziadostwo restauracyjne widać po upadku kolejnych restauracji za Wisłą. Na Podbeskidziu restauracje mają się bardzo dobrze, a te które biorą udział w programie prowadzonym przez Gessler rozwijają skrzydłazwiń


      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      Na Podbeskidziu jest ok

      WWW (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 3

      Niestety w Beskidach nie jest już tak różowo - knajpa Horolna do dalej syf...
      Na szczęście w innym podbeskidzkim mieście - Pszczynie - radzą sobie całkiem dobrze.

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      spageti italia

      czytelnik (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 3 / 2

      tylko jak pani magda bendzie znowu robic kuchenne rewolucje w bielsku białej to jak zamwia potrawy to zjada do konca potrawę z talerza a nie tylko spróbuje lyżke./widelec/potrawy z kazdej porcji a...rozwiń całość

      tylko jak pani magda bendzie znowu robic kuchenne rewolucje w bielsku białej to jak zamwia potrawy to zjada do konca potrawę z talerza a nie tylko spróbuje lyżke./widelec/potrawy z kazdej porcji a resztę potrawy trzeba bendzie wyrzucic do kosza na śmieci to jest marnowanie zywnosci /produktów/ i pracy personelu restauracji / kucharekzwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      kazda kuchnia europa szmaczna

      czytelnik z cetrum katowic (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 4

      tylko oprócz suschi potraw azjatyckich chinskich / wietnamskich tajlandi indi dalekiego wschodu nawet fast fod jest nie zdrowy hamburger/ pizza/ hoddog/ zapiekanka ale najlepsza jest domowa...rozwiń całość

      tylko oprócz suschi potraw azjatyckich chinskich / wietnamskich tajlandi indi dalekiego wschodu nawet fast fod jest nie zdrowy hamburger/ pizza/ hoddog/ zapiekanka ale najlepsza jest domowa kuchnia jak ktoś sam sobie ugotuje z świezych produktów tanio świezo zdrowo szmaczne a nie przepłacac w restauracjach bo nie wiadomo czy się świeze dostanie a nie odmrażane i pogrzewane w kuchni mikrofalowej a pózniej na piecuzwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      spageti italia

      czytelnik (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 3 / 1

      tylko jak pani magda bendzie znowu robic kuchenne rewolucje w bielsku białej to jak zamwia potrawy to zjada do konca potrawę z talerza a nie tylko spróbuje lyżke./widelec/potrawy z kazdej porcji a...rozwiń całość

      tylko jak pani magda bendzie znowu robic kuchenne rewolucje w bielsku białej to jak zamwia potrawy to zjada do konca potrawę z talerza a nie tylko spróbuje lyżke./widelec/potrawy z kazdej porcji a resztę potrawy trzeba bendzie wyrzucic do kosza na śmieci to jest marnowanie zywnosci /produktów/ i pracy personelu restauracji / kucharekzwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      Łotwórz

      sie (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 4

      restauracjo w Auschwitz >-J- AFO

      Najnowsze wiadomości

      Zobacz więcej

      Najczęściej czytane

      DZ poleca

      Wideo

      Gry On Line - Zagraj Reklama