Ważne
    Kuchenne Rewolucje: Zośka w Zakopanem padła: "Niedokiszona...

    Kuchenne Rewolucje: Zośka w Zakopanem padła: "Niedokiszona kapusta i śmierdzące buraki"

    Dziennik Zachodni

    Dziennik Zachodni

    Kuchenne rewolucje Zośka Zakopane
    1/5
    przejdź do galerii

    Kuchenne rewolucje Zośka Zakopane ©TVN/Kuchenne rewolucje

    Kuchenne rewolucje Zakopane restauracja Zośka: Magda Gessler nie dała rady uratować restauracji Zośka w Zakanem. W czwartek, 3 kwietnia, zobaczymy nowy odcinek jej programu "Kuchenne Rewolucje" nakręcony w willi Zośka na Krupówkach.
    Kuchenne rewolucje ZOŚKA ZAKOPANE:

    Już w czwartek, 3 kwietnia, kolejna porcja rewolucji w wykonaniu kontrowersyjnej Magdy Gessler. Tym razem restauratorka odwiedzi zakopiańską willę Zośka.

    Zakopane i restauracja Zośka gościły Kuchenne Rewolucje TVN w styczniu 2014. Magda Gessler od początku narzekała: - Kapusta jest niedokiszona, buraki śmierdzą pleśnią. To wszystko jest pędzlowane wędzonką. Dzisiaj nie będziemy gotować.

    Restauratorka zaproponowała nowy wystrój i nowe menu. Magda Gessler stworzyła pierwszy w Zakopanem góralski tapas bar. Wystrój wnętrza zupełnie się zmienił, w menu pojawiły się nowe podhalańskie potrawy.

    Ale gościom odmieniony lokal zupełnie nie przypadł do gustu. To ostatecznie spowodowało, że restauracja Zośka w Zakopanem upadła.

    Dziś w tym samym miejscu też działa restauracja o nazwie "Zośka", ale ma już nowego właściciela i nowe menu.

    - Zostaliśmy zmuszeni do zamknięcia lokalu - mówi Wioletta Kowalska, restauratorka, która zaprosiła do siebie Magdę Gessler. - Stało się tak, bo dokładnie trzy dni po tym jak ponownie odwiedziła nas celebrytka, właściciel lokalu wręczył mi wypowiedzenie umowy najmu. Teraz restaurację w tym miejscu prowadzi ktoś inny. Ja nie pracuję już w gastronomii.

    Nowy menedżer "nowej Zośki" zapewnia, że jego knajpy nie można kojarzyć z porażką po wizycie Magdy Gessler. - Mamy nowe menu, nowych właścicieli i nowych pracowników. Jedynie wystrój wnętrza pozostał po "Kuchennych rewolucjach" - opowiada Przemysław Lewandowski. - Naszym głównym daniem są teraz pierogi. I to pod wieloma postaciami.

    Zapowiedź najnowszego odcinka "Kuchennych Rewolucji" zdradza, że nie będzie to spacerek. Możemy w niej usłyszeć m.in. "śmierdzących pleśnią burakach i niedokiszonej kapuście". Zobaczcie sami:

    KUCHENNE REWOLUCJE W ZAKOPANEM [ZWIASTUN, ODC. 5]

    Emisja odcinka w czwartek, 3 kwietnia, o godz. 21.30 w TVN.


    *Restauracja Kryształowa Katowice bez Magdy Gessler. Teraz Maria Ożga z MasterChef
    *Próbny sprawdzian szóstoklasistów 2014 ARKUSZE + KLUCZ ODPOWIEDZI
    *Prezenty na Komunię Św. Zastanów się i wybierz [TOP 10 PREZENTY KOMUNIJNE
    *Agnieszka Radwańska na turnieju tenisowym BNP PARIBAS KATOWICE OPEN
    *Tabliczka mnożenia do wydrukowania [WZORY TABLICZEK MNOŻENIA]

    Czytaj także

      Komentarze (12)

      Dodajesz komentarz jako: Gość

      Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

      Liczba znaków do wpisania:

      zaloguj się

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      bardzo drogie obiady

      czytelnik (gość)

      Zgłoś naruszenie treści

      nad morzem na plaży też jest drogo latem za 100 gram ryby smazonej trzeba zapłacic nawet 13 zł nocleg i wyzywienie latem nad morzem to koszt dla jednej osoby najmiej 120 zł chyba ze się samemu...rozwiń całość

      nad morzem na plaży też jest drogo latem za 100 gram ryby smazonej trzeba zapłacic nawet 13 zł nocleg i wyzywienie latem nad morzem to koszt dla jednej osoby najmiej 120 zł chyba ze się samemu bendzie robic śniadania kolacje a obiady gotowe tylko pogrzac w mikrofalówce lub tanie obiady w barze mlecznym noclegi nad morzem też są drogie w granicach 50/100 zł doba czasem trafi kwatera prywatna w cenie 25 zł/30 zł ale latem mało kwater prywatnych w cenie 30 zł pani magda gessler powinna też zrobic kuchenne rewolucje na plaży w stoiskach czy smażalniach ryb bufetach barach szybkiej obsługi spradzic jakośc świezośc teminy waznosci produktów czy potrawy/ produkty/ żywnośc nie jest mrozona a pózniej ogrzewana w kuchence mikrofalowej żeby sprzedac bo często się zdarza ze w smazalniach smarzą ryby przez kilka dni na tym samym oleju i frytki tezzwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      wars pkp

      podrózny pkp (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 1

      w wagonach barowych restauracyjnych w pociągach intercity eurocity /tlk powinna byc kontrola najlepiej nik chodzi o jakość świezośc małe porcje i wysokie ceny obiadów przekąsek/ sałatek napojów...rozwiń całość

      w wagonach barowych restauracyjnych w pociągach intercity eurocity /tlk powinna byc kontrola najlepiej nik chodzi o jakość świezośc małe porcje i wysokie ceny obiadów przekąsek/ sałatek napojów słodyczy w warsie nie powinno się sprzedawac alkocholu piwa nawet bezalkocholowegozwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      tanie obiady

      slązak smakosz (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 1 / 1

      obiady w barze mlecznym europa w cenie 10zl danie główne a zupy w cenie do 5 zl

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      smaki polskie

      czytelnik (gość)

      Zgłoś naruszenie treści

      restauracja bohemia katowice ul bratków 4 dojazd od ul szeligiewicza od ul ceglanej z kierunku brynowa ul kosciuszki ceglaną wita stwosza i skręcic w pierwszą ulice w lewo na bratków lub z ul...rozwiń całość

      restauracja bohemia katowice ul bratków 4 dojazd od ul szeligiewicza od ul ceglanej z kierunku brynowa ul kosciuszki ceglaną wita stwosza i skręcic w pierwszą ulice w lewo na bratków lub z ul kosciuszki od strony cetrum skrecic w w ulice szeligewicza pózniej druga w prawo w ulice astrów i pierwsza w lewo w bratków zwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      tanie śniadania

      ślązak (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 1 / 1

      w barze mlecznym europa ul mickiewicza mozna tanio zjeśc śniadanie jajecznica z dwóch jaj bułka masłem kakao z cukrem 5 zł

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      śląskie potrawy

      czytelnik (gość)

      Zgłoś naruszenie treści

      w restauracji bohemia w katowicach też powinne byc kuchenne rewolcje bo lokalu pusto a obiady kazdego jest danie dnia w cenie 16 zł zestaw czasem zupa i danie główne czasem tylko danie główne...rozwiń całość

      w restauracji bohemia w katowicach też powinne byc kuchenne rewolcje bo lokalu pusto a obiady kazdego jest danie dnia w cenie 16 zł zestaw czasem zupa i danie główne czasem tylko danie główne restauracja czynna od 12 do 20 godziny przed wejciem do lokalu na parkingu mozna przeczytac menuzwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      super sląska kuchnia

      smakosz (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 3

      dlaczego na śląsku w restauracji nie ma w karcie menu krupniok smazony z smazoną cebulką ziemiaki smazone biała kapusta zasmazana lub krupniok na gorąco z cebulką smazoną i bułką wodzionka szałot...rozwiń całość

      dlaczego na śląsku w restauracji nie ma w karcie menu krupniok smazony z smazoną cebulką ziemiaki smazone biała kapusta zasmazana lub krupniok na gorąco z cebulką smazoną i bułką wodzionka szałot śląski kołocz z posypkomzwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      super sląska kuchnia

      czytelnik śródmieście (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 2

      kuchenne rewolucje powinnyc tez byc w hotelowych restauracjach w motelach /zajazdach/ pesjonatach w restauracjach / barach

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      szmaczne obiady

      smakosz (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 3

      dlaczego nie ma kuchennych rewolucji w barach szybkiej obsługi w dworcowych barach i restauracjach w barach mlecznych kawiarniach bo jedzenie w barach i restaracjach dworcowych jest nie dobre bo...rozwiń całość

      dlaczego nie ma kuchennych rewolucji w barach szybkiej obsługi w dworcowych barach i restauracjach w barach mlecznych kawiarniach bo jedzenie w barach i restaracjach dworcowych jest nie dobre bo często odmrazane potrawy i odgrzewane przez kilka dni byle tylko sprzedac a ciasta i torty w restauracji /cukierni krystałowa bardzo drogie taniej se kupi ciasta i torty w supermarkecie lub samemu umiec jak umiezwiń

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      kuchenne rewolucje

      slązak (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 1 / 2

      nawet kuchenne rewolcje nie podly restauracji zoska bo dawna włascicielka zle dosodarowała stary towar przeterminowany liczyła na wielkie zyski a same straty i bankructwo moim zdaniem obiady...rozwiń całość

      nawet kuchenne rewolcje nie podly restauracji zoska bo dawna włascicielka zle dosodarowała stary towar przeterminowany liczyła na wielkie zyski a same straty i bankructwo moim zdaniem obiady powinne byc tansze w restauracjach zupy od 5 do 10 zł dania głowne od 10 do 15 zł desery od 10 do 15 zł kompoty / napoje zimne 5 zł kawa/herbata 5 zł lampka wina 10 zl w kazdej knajpie powinna grac muzyka czy to na zywo / czy z kasety wtedy lepiej i weselej by się kucharzom i kelnerom lepiej pracowało restauracje powinny codziennie gotowac świeze potrawy z swiezych produktów a nie zamrazac i ogrzewac w mikrofałowce bo nie oszczednosc lec marnotrawstwo potraw/ produktów i pracy zespolu restauracjizwiń


      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      bzdura

      mlykotek (gość)

      Zgłoś naruszenie treści / 1

      teraz tez jest paskudnie a pierogi sa tylko z nazwy,zreszta jak bede chcial pierogi to po chuj jechac w gory?

      Najnowsze wiadomości

      Zobacz więcej

      Najczęściej czytane

      DZ poleca

      Wideo

      Gry On Line - Zagraj Reklama