Kuchenne rewolucje w Grajewie [WIDEO + ZDJĘCIA] Pierożkarnia...

    Kuchenne rewolucje w Grajewie [WIDEO + ZDJĘCIA] Pierożkarnia lepsza od China Food Grajewo

    MCH

    Dziennik Zachodni

    Aktualizacja:

    Dziennik Zachodni

    Kuchenne rewolucje w Grajewie
    1/11
    przejdź do galerii

    Kuchenne rewolucje w Grajewie ©TVN24/X-News

    Kuchenne rewolucje w Grajewie: Pierożkarnia w Grajewie jest bohaterką kolejnych Kuchennych Rewolucji Magdy Gessler. W jaki sposób pierogi zawitały do Grajewa i wyparły chińszczyznę z China Food Grajewo? ZOBACZCIE
    Kuchenne rewolucje w Grajewie:

    Kuchenne rewolucje Magdy Gessler zakończone. Tym razem restauratorka próbowała zmienić bar z chińskim jedzeniem na taki, do którego chętniej będą zaglądać klienci. I zaproponowała wprowadzić do menu... pierogi. Czy nowy lokal Pierożkarnia w Grajewie odniesie sukces, dowiemy się już w czwartek 20 listopada w TVN o godz. 21.

    Zobaczcie, jak teraz wygląda Pierożkarnia:


    Post użytkownika Pierożkarnia.


    Kuchenne rewolucje w Grajewie to ostatnia szansa właścicielki lokalu przy ul. Wojska Polskiego, na odmianę sytuacji. Ale nie wszystkie uwagi i pomysły Magdy Gessler na jej restaurację przypadły jej do gustu. Słynna restauratorka proponuje zmienić wystrój lokalu i wprowadzić do menu pierogi.



    Odcinek 12 z Grajewa pokaże TVN w czwartek, 20 listopada


    Post użytkownika Pierożkarnia.


    Jak się udały Kuchenne rewolucje w Grajewie?

    Czytajcie pierwsze komentarze internautów:

    Ja osobiście więcej tego lokalu nie odwiedzę. 1 ceny za wysokie jak za 7 małych pierożków. 2 jeden z moich pierogów był z baraniną pomimo że zamawiałam z wieprzowiną, tę samą sytuację miała moja mama. 3 zgadzam się z Grajewianką: jak na restaurację po rewolucjach i przy takich cenach to choć sztućce mogłyby być takie same- wyglądałoby estetyczniej. Same pierogi mi smakowały, były na prawdę pyszne. Nie jest to krytyka bo tak i już. Komentarze są po to żeby klienci mogli wyrazić swoje zdanie, wtedy właściciel może je przeczytać i poprawić to, co klientów odstrasza. A o gustach się nie dyskutuje - internauta K.
    Polska - świat krytyków. byłam. zjadłam. jak nadarzy się okazja jeszcze to na pewno zajrzę. smacznie. domowo. dla mnie plus, że oferta jest krótka. treściwa. bez pierogów ruskich - dania narodowego. miła obsługa. dobry kompot. cena? wybaczcie Państwo, ale za dobry posiłek (i produkty) trzeba płacić. życzę właścicielom powodzenia, choć jak wiadomo - dobre jedzenie się samo obroni - Wrocławianka
    Efekty degustacji kołdunów litewskich oraz pierogów z pieczarkami zainspirowały mnie do podzielenia się opinią.
    Pierożkarnia jest niewielkim lokalem, znajdującym się centrum miasteczka. Wystój wnętrza jest bardzo prosty, z pewnością nie jest to miejsce na randkę czy długą pogadankę z przyjaciółmi, ale nie takie jest jego przeznaczenie. Restauracja w sam raz na przerwę obiadową. Obsługa zaangażowana, chodź trochę chłodna, ale szybko i efektywnie realizująca swoje zadania. Najistotniejszy jednak jest smak potraw. Polecam bardzo oba dania, których spróbowałam. Szczególnie kołduny. Zrobione doskonale. Cieniutkie ciasto, pyszny farsz, fantastyczny sos wewnątrz, idealny kształt. Taki smak, jaki lata temu można było odnaleźć na kresach wschodnich. Naprawdę warto doświadczyć. Sama, z pewnością, będę tam wracać. - Theblueone


    Zobacz koniecznie Kuchenne rewolucje w Grajewie i napisz komentarz

    WYBORY SAMORZĄDOWE 2014 - SERWIS WYBORCZY DZ [WEJDŹ]



    *Kto wygrał wybory w Twoim mieście? ZOBACZ WYNIKI WYBORÓW 2014
    *Śląsk Plus - pierwsza rejestracja za darmo. Zobacz nowy interaktywny tygodnik o Śląsku
    *Zielony młody jęczmień najlepszy na odchudzanie. Jak przyrządzić? [WIDEO]
    *Górnik Zabrze na dnie. Komu zależy na upadku klubu? Socios Górnik chce go ratować

    Czytaj także

      Komentarze (1)

      Dodajesz komentarz jako: Gość

      Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

      Liczba znaków do wpisania:

      zaloguj się

      Autor komentarza nie dodał zdjęcia
      polska kuchnia

      czytelnik z cetrum katowic (gość)

      Zgłoś naruszenie treści

      ja tam wolę kuchnie polskąale tylko domową bo wiem co jem ze z świeżych produktów zdrowej żywności i taniej bo za te porcję co bym zapłacił w restauracji to sam osobie ugotuję taniej szmacznie i...rozwiń całość

      ja tam wolę kuchnie polskąale tylko domową bo wiem co jem ze z świeżych produktów zdrowej żywności i taniej bo za te porcję co bym zapłacił w restauracji to sam osobie ugotuję taniej szmacznie i zdrowo bo w restauracjach jest duzo dan mrozonych i od grzewanych kilka dni aceny wysokie nie kazdego stać na obiad w restauracji a pierogi można kupic tanio w biedronce kg 5,95 zł to jest 32 sztuki w paczce lub kupic gotowe dania w słoikach i pogrzac tylko w mikrolfeli zwiń

      Najnowsze wiadomości

      Zobacz więcej

      Najczęściej czytane

      DZ poleca

      Wideo

      Gry On Line - Zagraj Reklama