Kuchenne rewolucje w Grajewie:
Kuchenne rewolucje Magdy Gessler zakończone. Tym razem restauratorka próbowała zmienić bar z chińskim jedzeniem na taki, do którego chętniej będą zaglądać klienci. I zaproponowała wprowadzić do menu... pierogi. Czy nowy lokal Pierożkarnia w Grajewie odniesie sukces, dowiemy się już w czwartek 20 listopada w TVN o godz. 21.
Zobaczcie, jak teraz wygląda Pierożkarnia:
Post użytkownika Pierożkarnia.
Kuchenne rewolucje w Grajewie to ostatnia szansa właścicielki lokalu przy ul. Wojska Polskiego, na odmianę sytuacji. Ale nie wszystkie uwagi i pomysły Magdy Gessler na jej restaurację przypadły jej do gustu. Słynna restauratorka proponuje zmienić wystrój lokalu i wprowadzić do menu pierogi.
Odcinek 12 z Grajewa pokaże TVN w czwartek, 20 listopada
Post użytkownika Pierożkarnia.
Jak się udały Kuchenne rewolucje w Grajewie?
Czytajcie pierwsze komentarze internautów:
Ja osobiście więcej tego lokalu nie odwiedzę. 1 ceny za wysokie jak za 7 małych pierożków. 2 jeden z moich pierogów był z baraniną pomimo że zamawiałam z wieprzowiną, tę samą sytuację miała moja mama. 3 zgadzam się z Grajewianką: jak na restaurację po rewolucjach i przy takich cenach to choć sztućce mogłyby być takie same- wyglądałoby estetyczniej. Same pierogi mi smakowały, były na prawdę pyszne. Nie jest to krytyka bo tak i już. Komentarze są po to żeby klienci mogli wyrazić swoje zdanie, wtedy właściciel może je przeczytać i poprawić to, co klientów odstrasza. A o gustach się nie dyskutuje - internauta K.
Polska - świat krytyków. byłam. zjadłam. jak nadarzy się okazja jeszcze to na pewno zajrzę. smacznie. domowo. dla mnie plus, że oferta jest krótka. treściwa. bez pierogów ruskich - dania narodowego. miła obsługa. dobry kompot. cena? wybaczcie Państwo, ale za dobry posiłek (i produkty) trzeba płacić. życzę właścicielom powodzenia, choć jak wiadomo - dobre jedzenie się samo obroni - Wrocławianka
Efekty degustacji kołdunów litewskich oraz pierogów z pieczarkami zainspirowały mnie do podzielenia się opinią.
Pierożkarnia jest niewielkim lokalem, znajdującym się centrum miasteczka. Wystój wnętrza jest bardzo prosty, z pewnością nie jest to miejsce na randkę czy długą pogadankę z przyjaciółmi, ale nie takie jest jego przeznaczenie. Restauracja w sam raz na przerwę obiadową. Obsługa zaangażowana, chodź trochę chłodna, ale szybko i efektywnie realizująca swoje zadania. Najistotniejszy jednak jest smak potraw. Polecam bardzo oba dania, których spróbowałam. Szczególnie kołduny. Zrobione doskonale. Cieniutkie ciasto, pyszny farsz, fantastyczny sos wewnątrz, idealny kształt. Taki smak, jaki lata temu można było odnaleźć na kresach wschodnich. Naprawdę warto doświadczyć. Sama, z pewnością, będę tam wracać. - Theblueone
Zobacz koniecznie Kuchenne rewolucje w Grajewie i napisz komentarz
*Kto wygrał wybory w Twoim mieście? ZOBACZ WYNIKI WYBORÓW 2014
*Śląsk Plus - pierwsza rejestracja za darmo. Zobacz nowy interaktywny tygodnik o Śląsku
*Zielony młody jęczmień najlepszy na odchudzanie. Jak przyrządzić? [WIDEO]
*Górnik Zabrze na dnie. Komu zależy na upadku klubu? Socios Górnik chce go ratować
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?