Trzy osoby z woj. śląskiego w nowej, czwartej edycji Hell's...

    Trzy osoby z woj. śląskiego w nowej, czwartej edycji Hell's Kitchen [GALERIA UCZESTNIKÓW]

    KAP

    Dziennik Zachodni

    Dziennik Zachodni

    Hell's Kitchen 4. Uczestnicy programu: Adam Ignasiak - 26 lat - Ruda Śląska
    1/16
    przejdź do galerii

    Hell's Kitchen 4. Uczestnicy programu: Adam Ignasiak - 26 lat - Ruda Śląska ©Polsat

    We wtorek 8 września w Polsacie zacznie się emisja nowego sezonu show kulinarnego Hell's Kitchen. Wśród uczestników są: Monika Kumor z Koziegłów, Karol Fijołek z Wisły i Adam Ignasiak z Rudy Śląskiej
    We wtorek 8 września startuje czwarta edycja najbardziej piekielnego show kulinarnego w Polsce. - To będzie najlepsza pod względem kulinarnym edycja "Hell's Kitchen" - zapewnia szef Wojciech Modest Amaro, pochodzący z Sosnowca szef kuchni, właściciel jedynej w Polsce restauracji nagrodzonej gwiazdką Michelina - Atelier Amaro.

    Wśród uczestników tego show są trzy osoby z województwa śląskiego: Monika Kumor z Koziegłów (powiat myszkowski), Karol Fijołek z Wisły oraz Adam Ignasiak z Rudy Śląskiej.

    Czternaścioro uczestników podzielonych na dwie drużyny: niebieską i czerwoną, już 8 września o godzinie 20:05 w Polsacie, rozpocznie piekielną walkę o 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro. Wśród uczestników są zarówno zawodowcy, jak i amatorzy. Łzy, pot, a nawet krew będą nieodłącznym elementem każdego odcinka!

    DRUŻYNA CZERWONA:
    Monika Kumor - Koziegłowy - 25 lat
    Absolwentka prawa i matka 15-miesięcznego synka. Gotuje z zamiłowania, ale nigdy nie robiła tego zawodowo. Wielka fanka Gordona Ramsaya, którego podziwia za kreatywność i pewność siebie.

    Anna Błaszkiewicz - Wrocław - 25 lat
    Blogerka kulinarna. Na co dzień tworzy ceramikę użytkową i jest wolontariuszką. Bardzo lubi rywalizację i jest pewna siebie. Jej ulubionym szefem kuchni jest Hugh Fearnley-Whittingstall.

    Emilia Domaradzka - Kraków - 19 lat
    Studentka pielęgniarstwa. Gotuje, bo lubi. W wolnym czasie jeździ na rolkach, czyta i zajmuje się wizażem. Potrafi mówić w śląskiej gwarze. Fanka kuchni polskiej i śródziemnomorskiej. Najmłodsza uczestniczka "Piekielnej Kuchni".

    Justyna Kołcon - 25 lat - Poznań
    Na co dzień zajmuje się wychowywaniem 15-miesięcznej córeczki, a w weekendy pracuje jako baristka w kawiarni. Niezwykle ambitna i zorganizowana. Wierzy, że może wygrać "Hell's Kitchen". W kuchni nie toleruje półproduktów , mrożonek i kostek rosołowych.

    Katarzyna Chudzicka - 25 lat - Ząbkowice Śląskie
    Amatorka gotowania. Na co dzień jest kelnerką. Uczy się grać na perkusji, trenowała przez sześć lat karate, a obecnie jej pasją jest bieganie. Lubi rywalizować. Podczas gotowania często zapomina o soli. Obecnie mieszka i pracuje w Niemczech.

    Malwina Kurlenda - 21 lat - Toruń
    Wspólnie z mamą pracuje w firmie cateringowej. Interesuje się fitnessem. Nie toleruje chamstwa. Jest przebojowa, ale czasem roztrzepana. Nie radzi sobie z krytyką. Jej największym osiągnięciem jest bycie niezależną.
    1 »

    Czytaj także

      Komentarze

      Dodajesz komentarz jako: Gość

      Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

      Liczba znaków do wpisania:

      zaloguj się

      Najnowsze wiadomości

      Zobacz więcej

      Najczęściej czytane

      DZ poleca

      Wideo

      Gry On Line - Zagraj Reklama