Dziennik Zachodni » Forum » Śląsk » Dyskusja

projekt ślązak (5)

as (78.133.250.xxx) 08.02.12, 09:48

żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozwiń projekt ślązak as (78.133.250.xxx) 08.02.12, 09:48
Rozwiń tojo no, ja! Tojo... (188.33.74.xxx) 08.02.12, 10:14
Rozwiń Dno Ufo (83.29.32.xxx) 08.02.12, 21:21
Rozwiń juz sam tytul z ksiezyca (abo hasioka) to ja to ja ! (87.162.145.xxx) 09.02.12, 17:48
Rozwiń brak orginalnieslaskiego tonu :(( To ja to ja ! (87.162.145.xxx) 09.02.12, 17:52

regulamin

gadka szmatka
Reimund szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »

regaty :)
jola Oczywista sprawa, że Plater wygrało. Dla mnie to jest jasne. »

Jest dobrze
fanoffestivaluzbrynowa teren wyglądał jak pobojowisko bo pogoda była oględnie mówiąc nie najlepsza. zrobiło się mega błoto - trudno »

Heee ??!
ERVINUS Co niby "narodowej" ? Vivat Naród Slonski ! »

Czy Jorg Gorzelik
andrju da nam przykład jak jeść śląskie krupnioki?Powinien to zrobić publicznie,kutie niechaj je w domu. »

Trzy obiekty gotowe za rok, a parkingi nie wiadomo kiedy
. .... Miedzynarodowe Centrum Kongresowe - (teoretycznie) najbardziej dochodowy obiekt ... budowany w ostatniej kolejnosci = polski burdel. Tak nawiasem mowiac, to np.: Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach, odbywa sie w tylu miejscach, ze trudno okreslic go jako jedna impreze. ... a Miedzynarodowe Centrum Konferencyjne ... budowa stoi w miejscu pomimo, ze sa pieniadze. W tym roku na tym Kongresie nie bylo praktycznie zadnych prezydentow, czy premierow - zadnych liczacych sie politykow zagranicznych. Zamiast premiera Tuska, ktory walczy ze Slaskiem (blokada ustawy metropolitalnej, nieuznawanie narodu slaskiego), pojawil sie prezydent Komorowski - ktory moze mniej niz krolowa angielska - to spowodowalo ze nie przybyl zaden liczacy sie polityk z Europy »

polska słowacja transmisja
smuda http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120526/SPORT_NOZNA/120529755 »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikZachodni.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.