Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Lato w Supersamie w Katowicach ZDJĘCIA + WIDEO Dariusz Groch siłował się na rękę, Remigiusz Rączka gotował

PS
Próba „na łapę” z mistrzem Polski w armwrestlingu, własno…nożnie przygotowane smoothie, warsztaty lepienia pierogów oraz wariacje na temat śląsko-tureckiej kuchni z udziałem Remigiusza Rączki. Do tego możliwość pomocy Aniołom Stróżom i tematy rowerowe. Sportowo-kulinarny przerywnik wakacyjny w Supersamie odbył się w sobotę.
Próba „na łapę” z mistrzem Polski w armwrestlingu, własno…nożnie przygotowane smoothie, warsztaty lepienia pierogów oraz wariacje na temat śląsko-tureckiej kuchni z udziałem Remigiusza Rączki. Do tego możliwość pomocy Aniołom Stróżom i tematy rowerowe. Sportowo-kulinarny przerywnik wakacyjny w Supersamie odbył się w sobotę. Marzena Bugała-Azarko
Próba „na łapę” z mistrzem Polski w armwrestlingu, własno…nożnie przygotowane smoothie, warsztaty lepienia pierogów oraz wariacje na temat śląsko-tureckiej kuchni z udziałem Remigiusza Rączki. Do tego możliwość pomocy Aniołom Stróżom i tematy rowerowe. Sportowo-kulinarny przerywnik wakacyjny w Supersamie odbył się w sobotę.

Sobotnia impreza w DH Supersam była połączeniem luźnej wakacyjnej zabawy, z kulinarną ucztą i akcentami charytatywnymi.

Gwiazdami wydarzenia byli: znawca śląskiej kuchni Remigiusz Rączka oraz Dariusz Groch – siedmiokrotny mistrz Polski i brązowy medalista Mistrzostw Świata w armwrestlingu, potocznie zwanym siłowaniem się na rękę. Jego wizyta była możliwa dzięki współpracy z klubem Calypso, w którym od maja ćwiczyć można w Supersamie.

Akcja w Supersamie miała ważny cel: pomoc Stowarzyszeniu Dom Aniołów Stróżów

Za każdą osobę, która spróbowała sił z najsilniejszą „łąpą” w kraju, DH Supersam wpłacił do kasy określoną kwotą. Co więcej, te osoby, które najdłużej wytrwały w tej próbie sił, mogły liczyć na atrakcyjne nagrody: bony do sklepu Sports Direct o wartości 500, 200 i 100 zł.

ZOBACZCIE ZDJĘCIA

Podczas sobotniej imprezy pole do popisu mieć będą bowiem także miłośnicy kuchni pod czujnym okiem Remigiusza Rączki. Oprócz porad kulinarnych czekały na nich: warsztaty lepienia pierogów oraz fantazyjne połączenia smakowe kuchni śląskiej i tureckiej.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wideo